Wat doen wij voor jou?

In de regio Noordwest Veluwe en Oost Flevoland ontvang je als zwangere zorg van organisaties die zijn aangesloten bij VSV Zorg die Bevalt.

 

Het VSV Zorg die Bevalt biedt jullie:

  • Passende zorg, waar jullie centraal staan.
  • Zorg die afgestemd is tussen verloskundigen en gynaecologen door frequent te overleggen en gezamenlijk protocollen te maken.
  • Deskundige overdracht naar de kraamzorg.
  • Maandelijks voorlichtingsavonden over bevallen en/of borstvoeding.
  • Deskundige zorg, waarbij we continue evalueren en leren.
  • Geboortezorg met een vriendelijk gezicht.

 

Geboortezorghuis (GeZo)

Naast dat je thuis kunt bevallen heb je de mogelijkheid om te bevallen in het GeZo. Dit is een verplaatste thuisbevalling met je eigen verloskundige. In het GeZo werken 2 teams van kraamverzorgenden die alles weten van het reilen en zeilen (Kraamzus en Kraamvogel). Wanneer je weer naar huis gaat neemt jouw eigen kraamzorg het weer over. Het GeZo heeft drie luxe themakamers waarvan 2 kamers een verbinding hebben met de badkamer met een bevalbad. Stem af met jouw verloskundige om te weten of dit voor jou ook mogelijk is.

 

Moeder&KindCentrum (MKC)

Met een medische indicatie beval je in het MKC van ziekenhuis St Jansdal. Hier heb je een eigen, moderne kamer voor jou en je kindje, waar ook je partner kan blijven slapen. Het MKC beschikt over 2 draadloze CTG apparaten (bewaking kind). Dat geeft jou veel bewegingsvrijheid. Vraag hier gerust naar om te kijken hoe het inzetbaar is voor jou.