Zwangerschapsecho

In het Geboortezorghuis beschikken wij over een eigen Echocentrum. Voor het maken van een echo werken wij samen met EchoNOP. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van echo’s in de zwangerschap. EchoNOP heeft vier vestigingen, waaronder één in het Geboortezorghuis in Harderwijk. Op verzoek van de verloskundigen uit de regio en van de gynaecologen van Ziekenhuis St Jansdal, maakt EchoNOP screeningsecho’s en eigen wens echo’s (pretecho).

 

Bij EchoNOP worden alle echo’s gemaakt die in de zwangerschap mogelijk zijn. Neem hiervoor eens een kijkje op de website: www.echonop.nl.

 

Het is mogelijk om ’s morgens, ’s middags of ’s avonds voor een echo te komen. Dit geldt voor de medische- èn voor de eigen wens echo’s. De echo’s worden voornamelijk gemaakt door Dafne, Gerjanne en Everdien. Je krijgt gratis een usb-stick met de leuke afbeeldingen van je kindje mee. En natuurlijk ook een mooie foto. Als je voor een geslachtsbepaling of 3D/4D echo (een eigen wens echo) komt, zetten we ook het filmpje hiervan op je usb-stick.

 

Voor het maken van een echo-afspraak kun je ons bellen via onderstaand nummer. We zijn de hele dag bereikbaar.

 

Contactgegevens EchoNOP/EchoPRET

Geboortezorghuis Harderwijk

Wethouder Jansenlaan 90

3844 DG Harderwijk

Tel: 0341-772728

Email: info@echonop.nl

Website: www.echonop.nl